Wśród jakiej grupy jest najwięcej chamstwa i dlaczego?
- Yaga
- Junior Admin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Wśród jakiej grupy jest najwięcej chamstwa i dlaczego?
Po pierwsze to w Warszawie jest mało warszawiaków - większość z nich to "słoiki" i to Ci właśnie mieszkający tam już jakiś czas najbardziej cwaniakują (koniecznie muszą mieć warszawskie rejestracje).
Moja siostra jest słoikarą i od kilkunastu lat tam mieszka ale wyróżnia się tym, że jeździ na podkarpackich numerach. Oj co ja się od niej nasłuchałam o kulturze jazdy to książkę by można napisać.
Ja natomiast każdorazowo jadąc przez Radom dostaje nerwicy na tamtejszych rondach - nikt tak chamsko się nie przepycha jak tamtejsi.
Moja siostra jest słoikarą i od kilkunastu lat tam mieszka ale wyróżnia się tym, że jeździ na podkarpackich numerach. Oj co ja się od niej nasłuchałam o kulturze jazdy to książkę by można napisać.
Ja natomiast każdorazowo jadąc przez Radom dostaje nerwicy na tamtejszych rondach - nikt tak chamsko się nie przepycha jak tamtejsi.
- Halik
- Marka samochodu: BMW E39 Touring/JunakRS125Pro
- Podziękował;: 169 razy
- Otrzymał podziękowań: 177 razy
- Znak zodiaku:

- Kontakt:
W kupie siła
Jakby ludzie częściej stawali murem za innym to niektórzy by się nauczyli właściwego zachowania.
Jakby ludzie częściej stawali murem za innym to niektórzy by się nauczyli właściwego zachowania.
- sebap
- Administrator
- Marka samochodu: Chevrolet Captiva 2.4 PB+LPG
- Podziękował;: 202 razy
- Otrzymał podziękowań: 248 razy
- Znak zodiaku:

No i bardzo dobrze. Podejrzewam, ze bielizna do zmiany i odświeżanie auta