Co mój Drago znowu zmalował...
- Mysza
- Moderator
- Marka samochodu: Scenic/C4Picasso
- Podziękował;: 93 razy
- Otrzymał podziękowań: 124 razy
- Znak zodiaku:

Niom 
Jedno, co dobre to Drago nie powinien bać się fajerwerków. Obok szkoły jest strzelnica wojskowa i czasem naprawdę nieźle napierniczali z kałacha. Pojedyncze strzały i serie. Dzisiaj też.
Jedno, co dobre to Drago nie powinien bać się fajerwerków. Obok szkoły jest strzelnica wojskowa i czasem naprawdę nieźle napierniczali z kałacha. Pojedyncze strzały i serie. Dzisiaj też.
- Scelena
- Marka samochodu: Seat Ibiza 1,2 TSI
- Podziękował;: 275 razy
- Otrzymał podziękowań: 205 razy
- Znak zodiaku:

Moi sąsiedzi mieli takiego psa ( też wielki) Nero, który w sylwestra wyskakiwał w powietrze i petardy chciał łapać 
- Scelena
- Znak zodiaku:

Ale widziałam też oszalałe i zabłąkane ze strachu nieznane psy co nie wiedziały gdzie są
Mojej sąsiadce kotek Rudek zginął w ten sposób. Mróz był wtedy straszny . Wrócił po dwóch tygodniach wycieńczony , że ledwo na nogach się trzymał. Popłakali się ze szczęścia
Teraz zamykamy nasze zwierzaki na Sylwestra w domu.
Mojej sąsiadce kotek Rudek zginął w ten sposób. Mróz był wtedy straszny . Wrócił po dwóch tygodniach wycieńczony , że ledwo na nogach się trzymał. Popłakali się ze szczęścia
-
Arek
- Marka samochodu: FSO
- Podziękował;: 233 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
- Znak zodiaku:

bo to strzelanie to kompletnie bez sensu... nabijanie kabzy producentom tego syfu i nic więcej...
Chciałbym całą tą kasę co ludzie wydają na tę noc na fireworksy ( ale prywatne osoby )
nie potrzebna wygrana w lotto....
Chciałbym całą tą kasę co ludzie wydają na tę noc na fireworksy ( ale prywatne osoby )
nie potrzebna wygrana w lotto....
- Mysza
- Moderator
- Znak zodiaku:

Ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie nie wyjść o północy na zewnątrz i nie popatrzeć na piękne obrazy na niebie. Kilka fajerwerków zwykle kupujemy i strzelamy o północy. Psa wyprowadzam dużo wcześniej i jak nie śpimy to potem jak już się w miarę uspokoi. Drago prawie wcale nie reaguje na hałasy, gorzej jak ktoś blisko strzeli, wtedy jest popłoch.
W sobotę na szkoleniu Drago zaczął patrzeć w pole i warczeć. Se myślę ducha widzi czy co? Tam nikogo nie było nic się nie ruszało. Na to treser, że dziwne echo poszło i się odbiło i pies najwyraźniej na to zareagował.
W sobotę na szkoleniu Drago zaczął patrzeć w pole i warczeć. Se myślę ducha widzi czy co? Tam nikogo nie było nic się nie ruszało. Na to treser, że dziwne echo poszło i się odbiło i pies najwyraźniej na to zareagował.
-
Arek
- Marka samochodu: FSO
- Podziękował;: 233 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
- Znak zodiaku:

Te organizowane to jestem na tak....
Ale te strzelanie jakimiś pierdułkami 3 dni przed i trzy dni po to jakaś patologia...
Ale te strzelanie jakimiś pierdułkami 3 dni przed i trzy dni po to jakaś patologia...
- Scelena
- Znak zodiaku:

Czujny
Kiedyś też kupę kasy wydawaliśmy . Głównie robiliśmy to dla dzieci żeby miały frajdę ( przyjeżdżała rodzinka z dzieciakami plus Filip) .Teraz Wojtek nam podrzuca jakieś torty jak odprawia . Wcześniej zapuszczamy rolety i kitka w domu. Nie wiem jak Bambo będzie się zachowywał bo jeszcze tego nie przeżył
Kiedyś też kupę kasy wydawaliśmy . Głównie robiliśmy to dla dzieci żeby miały frajdę ( przyjeżdżała rodzinka z dzieciakami plus Filip) .Teraz Wojtek nam podrzuca jakieś torty jak odprawia . Wcześniej zapuszczamy rolety i kitka w domu. Nie wiem jak Bambo będzie się zachowywał bo jeszcze tego nie przeżył
- Mysza
- Moderator
- Znak zodiaku:

Drago zobaczył, że szykuję nerkę ze smaczkami to już popiskuje i siada koło drzwi gotowy do wyjścia na szkolenie
Piękne słoneczko trzeba skorzystać 
- Mysza
- Moderator
- Znak zodiaku:

Oj dobrze wie. Nerka jest tylko na szkolenie na placu, w domu biorę smaki do kieszeni. Dzisiaj znowu Pan nas chwalił, Drago w końcu ładnie chodził bez smaka przed nosem
Zauważyłam też, że pies bez prowadzenia smakiem zaczął reagować na tresera, jak padała komenda prawo lewo to pies równo że mną je wykonywał, ja już nie musiałam dodatkowo mu dawać znać
Treser sam to zauważył i opowiadał, że miał takiego psa, co się przez to nauczył prawo lewo i szedł w dobrą stronę na komendę. Może Drago też ogarnie