Rejestrator trasy
- Yaga
- Junior Admin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Moje fotki
Moja w pudełku leży i czeka na swój czas. Szkoda że się nie wygramoliłam bo w teren na weekendzie ruszam.
- Yaga
- Junior Admin
No właśnie nie mam.gdyby to była normalna SD to zapasowa by się znalazła a tak to muszę kupić tę micro.
- Scelena
- Marka samochodu: Seat Ibiza 1,2 TSI
- Podziękował;: 269 razy
- Otrzymał podziękowań: 203 razy
- Znak zodiaku:

Może pasować np. z jakiegoś telefonu , aparatu lub innego urządzenia ...pomyśl , może coś masz nieużywanego ?
- Scelena
- Znak zodiaku:

I wszystkie używasz ? Może masz jakiś zbędny , stary , zapomniany.Albo dzieciaki mają.
- Scelena
- Znak zodiaku:

Oddałam jednak tą kamerkę i kupiłam inną w Saturnie. Była na nią promocja Blaupunkt BP1.0 HD w sumie dopłaciłam 100 zł . Teraz się ładuje a potem rozgryzanie <urwanie glowy> http://kamsoft.platforma.ab.pl/telefony ... 48864.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Tak wygląda i jest nawet prostsza w obsłudze od tamtej.
III Test kamerki. Okazało się , że miałam żle ustawione. Następnym razem poprawię
Droga do mamy i nazat zajęła mi 44 minuty <zegar> W tygodniu w jedną stronę jechałabym prawie tyle. A skąd wiem ? Nastawiłam wideorejestrator na 1 minutowe klipy i wyszły 44 <dresik>

Tak wygląda i jest nawet prostsza w obsłudze od tamtej.
III Test kamerki. Okazało się , że miałam żle ustawione. Następnym razem poprawię
Droga do mamy i nazat zajęła mi 44 minuty <zegar> W tygodniu w jedną stronę jechałabym prawie tyle. A skąd wiem ? Nastawiłam wideorejestrator na 1 minutowe klipy i wyszły 44 <dresik>
- Yaga
- Junior Admin
Dzisiaj testowałam swoją. Kupiłam kartę w Kielcach i jak wracałam miałam przyjemność jechać z włączoną kamerką. Poniewasz kompletnie nic nie ustawiałam a tylko włączyłam przez całą trasę nasiekało mi ok 40 filmów trzyminutowych i do tego bez głosu.
- Scelena
- Znak zodiaku:

Bo miałaś wyłączony. Mi z przedostatniego YT głos skasował bo zastrzeżona muza z radia leciała dlatego w tym dzisiajszym wstawiłam nagranie. Wrzuć coś , ciekawa jestem jak Ci nagrywa bo ja moją delikatnie mówiąc jestem rozczarowana <wnerw>
- Mysza
- Moderator
- Marka samochodu: Scenic/C4Picasso
- Podziękował;: 93 razy
- Otrzymał podziękowań: 119 razy
- Znak zodiaku:

Scelena, wydaje mi się, że taka kamerka nie służy do nagrywania pięknych krajobrazów, tylko do rejestracji wydarzeń na drodze. Ja się cudów nie spodziewam, niech tylko tablice rej. będą widoczne.
- Yaga
- Junior Admin
Nie mam porównania do sprzętów z wyższej półki ale generalnie jest OK no może z wyjątkiem scen nocnych gdzie w szybie odbijało sie moje navi i kamera to uwieczniła
.
Film wrzucę jakiś ale najpierw musze go zapodać na YT a na to dzisiaj sił mi brak.
Bez głosu też OK bo ja śpiewam a czasami brzydko się wyrażam <lol2>
Film wrzucę jakiś ale najpierw musze go zapodać na YT a na to dzisiaj sił mi brak.
Bez głosu też OK bo ja śpiewam a czasami brzydko się wyrażam <lol2>
- Scelena
- Znak zodiaku:

Kolejny test . Po zmianie ustawień wydaje mi się , że jednak lepiej. Zrobię jeszcze jeden ustawiając na FHD i to już będzie ostatni.