Grochu też nie guła.
- Scelena
- Marka samochodu: Seat Ibiza 1,2 TSI
- Podziękował;: 269 razy
- Otrzymał podziękowań: 203 razy
- Znak zodiaku:

Re: Grochu też nie guła.
Oj tak, znam takie przypadki kiedy wydano osąd i atakowano nie znając zupełnie osoby tylko po to żeby się komuś przypodobać.
- grochu71
- Marka samochodu: Opel Corsa
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Znak zodiaku:

Nie koniecznie przypodobać komuś. Można być tak głęboko zadufanym w swoich "racjach", że nie obowiązują wtedy żadne cywiilizowane zasady oceny. To ja mam rację bo.....tak ma być.
- grochu71
- Znak zodiaku:

Dość. Dosyć. Nie zgadzam się. Nie lubię być w bongo robiony. Ekonomia? Na głowie stoi. Uczucia? Prywata. Ma być dobrze? Obawiam się, nie będzie. Nie jrestem frajerem do cyckania. Twoje racje? A jakie one są? Może to twój świat. Ale czy mój. To co? Załatwisz mnie? Pozbawisz źródła utrzymania? Zabierzesz miłość? Zniszczysz? To kto jest "świnią"? Ja czy ty? Odpowiedź znam. Dla ciebie to ja jestem świnią. Trudno, niech będę ten zły. Modlitwy i dla ciebie wystarczy.
- grochu71
- Znak zodiaku:

Czy wojna? I tak osoby właściwe nie czytają. A mnie cholera strzeliła. Ale za chwilę wygazuję.
- SylVWia
- Moderator
- Marka samochodu: Opel Omega 2.5 dti
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Znak zodiaku:

- Kontakt:
Tylko nie popłyń... Fajnie piszesz. I fajnie, że piszesz.
Wysłanie mobilne
Wysłanie mobilne
"- Kto Ty jesteś?
- Kotek mały.
- Jaki znak Twój?
- Lew." T. Majeran
http://www.alcorhodowla.wordpress.com
- Kotek mały.
- Jaki znak Twój?
- Lew." T. Majeran
http://www.alcorhodowla.wordpress.com
- grochu71
- Znak zodiaku:

Ojojoj....jaki to ja zły i niedobry jestem. Jaki? Może nie mieszczący się w ramach twoich oczekiwań. Ale, że.....? Bo mam własne zdanie? Zwracam uwagę na twoje postępowanie? Pokazuje błędy? A może to tak silnego człowieka obrazić? Przecież mistrzem jesteś. Najlepszy, najmądrzejszy i najpiękniejszy. Taki kochany i wyrozumiały. Jak kto śmie cokolwiek mi zarzucić. Wybaczam tobie twoją niedoskonałość. I ciebie proszę o wybaczenie. Równi sobie jesteśmy. Kochaj Pana Boga swego z ....a bliźniego swego jak siebie samego. To może pokochaj siebie, wybacz sobie i traktuj lepiej innych. Tak jak byś chciał, by traktowano ciebie. Nie bądź bufonem. Bądź Jezusowym.
- grochu71
- Znak zodiaku:

Kolejny dzień taki z uśmiechem. Czy mam przyjaciół. No może dobrych znajomych? Świat jak szalony zasuwa do przodu. Znaczysz tyle co masz. A nie to kim jesteś. Znajomi to wirtualni lub imprezowi. Bo nie ma czasu. Gnam do przodu. Czasami sam cele oznaczam. Ale często jest to owczy pęd. Bo inni tak maja. Bo szefostwo wyznacza. A czy można coś na spokojnie? Ano można. Są stali przyjaciele. Bóg, Duch Św. i Jezus. Oni będą zawsze. Nawet jako przyjaciele. I to bezinteresownie. Zechciej tylko przyjąć. I Mama Boża. To ci przyjaciółka. Tak się śmieję, że to największa przemytniczka ludzi do Nieba. Żebym tak mógł choć w części na ludzkich przyjaciół liczyć. A i by we mnie ktoś znalazł przyjaciela.
- Scelena
- Marka samochodu: Seat Ibiza 1,2 TSI
- Podziękował;: 269 razy
- Otrzymał podziękowań: 203 razy
- Znak zodiaku:

Muszę się przyznać , że też przez internet zaniedbałam realnych znajomych :|
- grochu71
- Znak zodiaku:

U mnie życie poweryfikowało. Na chwilę obecną stan przyjaciele na miejscu= 0. Brak czasu. Dzieciaki, praca i obowiązki.
- Mysza
- Moderator
- Marka samochodu: Scenic/C4Picasso
- Podziękował;: 93 razy
- Otrzymał podziękowań: 119 razy
- Znak zodiaku:

Ja nie mam na miejscu przyjaciół, obie psiapsióły są ileś km ode mnie. Jedyna osoba, z którą mogę porozmawiać to mama i normalnie jestem przerażona jak ludzie piszą, że im mamy umierają. Nie wyobrażam sobie. Siostra też daleko, bo w UK a przez telefon to nie to samo, co się wyżalić i przytulić na miejscu.
- grochu71
- Znak zodiaku:

Co do przyjaciół. To pokruszyli się jak zaczęłły się kłopoty zdrowotne w mojej rodzinie. Moi rodzice po śmierci małzonki zero pomocy czy zainteresowania wnukami. Młody dziś 18. Dostali zaproszenie. Nie przyjada :(. To ja mam po prezent przyjechać.